Wednesday, October 14, 2009

*post ni special ntok pacik syazwan saye*

sai tak tau nk cakap sal pe sebenarnye..
tp pacik tu dok suh jugak update my blog.. haiz.
k larr..
dah diye semangat sgt suh kite update, kite tulis la yekk.. ;)
meh sai cite sal diye k..
name pacik ni muhammad syazwan alias..
umo pacik ni 19.. sbaye ngn sai.. besday diye 23 july 1990..
diye ni dok kat setapak..
now still study kat international islamic university malaysia.. IIUM.. bachelor in human sciences..
pacik ni minat real madrid klo xsilap..
hurm, pe lagi yekk..
sai kenal pacik ni time keje kat parkson dolu2..
dat time kitorang same2 baru abes SPM..
time tu sai keje kat account department...
pacik ni pulak kat bhgn stationery..
pacik ni sangatla pemalu dan pendiam orgnye.. ;)
dats y sangat syiok kacau diye.. hehehehe!
pacik ni still single mingle tingle lagi..
so.. bagi sesape yg bminat, bley mintak kat sai nombor fon diye..
nk jadikan post ni lebih mnarik, sai lekatkan pics pacik nii.. hehehehe!
wan, jangan marah ok.. ;p lagi u marah, lagi i ske kacau u.. lalala. :)

ni larr pacik tu.. :)

wan, i think ur sister cun lar.. kem salam kat diye.. :)

nota kaki:

-to wan, i wat ni special ntok u ok.. hahaha! nway, keep reading my blog.. buat la yours.. nnt i follow k.. :)

-to nazya, urs is otw.. i nk kumpul stuff banyak2 dulu.. hehehe.. ;)

3 comments:

fatin zaliqha said...

fatin nak jugak. nak jugak!

hilman.teddy said...

jemput berahi di tulisan saya. =D

Keep holding on (^_^) said...

hehehe em dh mcm trpksa je cte ttg pakcik..bgus btoi~~ kcik2 dh dpt title pkci hehehe
sai, t dh upload gmbr smlm gtau ye..