Thursday, February 17, 2011

6 great months. :)saya tahu benda ni dah berlaku lama dah. tapi dah memang saya sengaja nak tunggu cerita ni basi, baru saya nak bercerita.. so, tak kisahlah kan? ;)


okay okay, ceritanya begini. bersempena dengan ulangbulan ke-6 kami, *instead of ulangtahun -- since kami tak sampai bertahun tahun lagi, teehee* saya nak cerita pasal birthday celebration si dia tahun ini.


kebetulan tarikh hari lahir si dia jatuh pada cuti semester yang sekaligus bertindan pada cuti tahun baru cina, saya berkesempatan untuk meluangkan masa bersama beliau. tiada perancangan besar besaran memandangkan ini adalah kali pertama saya celebrate birthday seseorang yang bergelar buah hati. *batuk* jadi, saya memang tak ada idea selain daripada meluangkan masa berkualiti bersama si dia. ahha ! :Pmalam tu, sempat nyanyi birthday song untuk dia. and spend time sekejap. && sempat belikan ni je untuk si dia...
takpelah, next time saya plan betul betul ye sayang? ;)p.s: kpd sahabat tersayangggg, Cik Siti Aisyah Abdull Manaf yang hari lahirnya jatuh pada 3 Februari juga, happy belated birthday.. nanti dah di tempat orang, elok elok jaga diri. saya doakan yang terbaik untuk awak. :)