Friday, September 3, 2010

Malam Ambang Merdeka


Akhirnya event yang sangat berjaya buat saya tak cukup tangan dah pun settle semuanya. Alhamdulillah. :) lepas ni tak payah nak pikir apa apa dah. no more memos! tu paling penting. dah naik boring pergi bilik mpp just nak kena buat memo. :p


malam tu pulak, saya terpaksa tolong nasya jadi assistant floor manager. then, tolong nurul kat bahagian hadiah. okay, penat. tapi still seronok sebab team mpp & sekretariat semuanya sangat masyukk. plus, secretary tak ada kerja pun pada hari kejadian. so, memang saya fleksibel untuk membantu mana mana unit yang memerlukan. chewahh! :D


btw, ni first time terpaksa berdepan dengan masalah hadiah pecah sebab tak sengaja terlepas. p/s: nurul, next time tak mau nangis nangis ok! chill. hehehe. ;) so, awal awal tu memang dengan saya sekali agak kabut. but, again Alhamdulillah.. ada cara nak buat back up. maybe betul apa yang nurul pernah cakap before this. kalau kita mudahkan urusan orang lain InsyaAllah Allah akan mudahkan urusan kita. Wallahualam. :)


lastly, nak wish congrats kat kolej kesayangan, kolej Allamanda :) cz menang perarakan konvoi merdeka antara kolej malam tu. tahniah kat hazri and semua team konvoi. cayalah korang! :D


dalam gambar: Kamal, kak Edel, Dayah, Prof K, Prof Fadzil, Dr. Zaid and
En. Hisham. :)


Go Allamanda! ;)

1 comment:

aNa HaSaNaH said...

btw,,,thanks dear sai..if u guys xde mmg banjir la dataran cans 2..hihihi
perhaps..xde lg bnda mcm 2 terjadi..x pasal2 sy kena gnti..terbang lg 100..huhuh sedih ni