Tuesday, November 17, 2009

17 November 2009

hi there. maybe this will be the last post fer this year. wuwu. :( i wont be able to post any entry smase brade di rumah. sik da internet di rumah, cmna mok ngga blog kmek tok?.. ape tah lg nk hapdet. haiz. rindu2. *rasenye pkare yg paling dirindui nnt, wireless jek. 2nd thing, xde pape pon! :p *

pg esok dah nak balik umah. so, ni jela yg mampu saye sdiakan utk anda sblom saye berangkat pulang.. ecehh! :p

to all readers, thanks a lot for spending your time melayan sai mrepek kat cni. actually, xdela slalu sangatt mrepek kat cni. saje layan prasaan snsorang. dats y sangat enjoy wat blog. kne plak bile ade org komen. lagi la rase tharu cuz ade jugak org yg sanggop spend a bit more time nk respon to my post. wahh. terharu2. :)

to my followers, tenkiu sbb bminat nk tau pkembangan saye. :p yg xbestnye, mereka yg follow blog saye tanpe ade blog sndri tu, bile nk juin jadik bloggers gak?

to nazya, plan kite gi gnting ni cnfirm ke x? i dah btao kan, dat day my mum mcm xkasi jek. *tips nk sng kasi lepas sket: bawak fatin+min+nabell+sesape yg nk ikot dtg umah sai dlu.. ;) * papehal, text me ok. nnt i adjust mane2 yg termampu. hahaha. to fatin, if trip gi gnting ni xjadi pon, kite klua kite2 je ok? pastu, snap2 show off kat nazya. nk? :p to ecah, take care. anda kan jauhh. tp sangat dekat dalam hati saye. nabell je yg dekat dengan anda. jeles! :( to eca, ari tu ak kol ko, pesal xagkat?! dah la byk kali ak try. haiz, ni lagi sorg. mak ak offer jadi promoter. nk x? sng cite, ak btao awal2. gaji xmasyukk. tp ok la drpd dok umah. klo ak, ak rase cm nk gi. boring kot dok umah. adoiii! to min, gudluck exam! hee. ktorang sume dah abes n dah cuti, ko baru nk stat. dah xbleh nk klua ngn ko. tu la, lenkali pesan awal2 kat hep unisel tu, buat exam time ipta pon exam. ok? hahaha. anyway, i'm looking forward la idea ko nk gi skating nnt. pasal nk join gi ngn fadz tu.. hurm. ak rase ko tau ak akn join ke tak kann. ;)

kat luthfi, take care. nk trun kL, bgtau. tanak trun, sudah. tp lg best klo u trun. hee. :p

erm, pe lagi...

hah! nk wish selamat ari raye aidiladha. raye haji ni maybe balik tg malim kot cuz raye puase dat day dah raye kat umah wan. so, kali ni turn umah opah lak. tu pon, klo ayah rajen nk balik la. klo x, saye braye di klcc mgkin..? hahaha. mgkin ade movie best lg time tu. hehehe.

pastu, nk wish merry christmas kat jenny tai.. my rumate. ho! ho! ho! :) n tak lupe, your burfday.. 19th December.. hepi burfday tau.. if sai combine burfday present n christmas present jadi 1 hdiah je, ok x? hahaha. :D

finally, hepi new year to all of you. *saye tau lambat lagi, tapi kan saye dah kate. saye xdapat nk online kat umah. so, saye wish la sumenye awal2. paham? :p * hee. dat day, jenny tanye pasal azam kat sai. nk tau pe sai jawab? i gelak jekk. wat is the point of 'azam'ing something, when u do nothing to make ur 'azam' work out? kan? fer me, baek xpayah mcm tu. time 1st jan, pom pang pom pang buat wish tu, azam ni. tp, last2 zero. saye tau sape saye. so, biarlah saye jek yang tau saye ade azam ke tak. or ape azam saye. or bile saye berazam. anda tak perlu tau.

so.. itu saje utk kali ni. take care.

assalamualaikum. :)

lagi 11 jam saye akn brade dalam flight balik ke kL. bahagie. :D

2 comments:

Keep holding on (^_^) said...

hahaha cian nye.. t lau nk g tgk n cri bju text me ok daaa

fatin zaliqha said...

okayy. ti kite kua k sai..
hehe.