Monday, November 2, 2009

*happy birthday baby... *

6:3opm, 2 November 2009.. :)

arini burfday pacik yang paling sai sayang. hehehe. :p pacik ni kawan sai since kat matrik till now. kitorang xde la rapat sangat kat matrik dlu. kenal2 cam tu jek. but then, kitorang jadik sangat rapat lepas abes matrik. :) *special thanks kat myspace.. :p *
until now, pacik ni la orang yang paling dekat ngn hati sai.. ecehh! teringat time dapat offer kat sarawak dulu, sempat nangis2 kot btao pacik ni. time dapat offer spa lak, pacik ni jugak yg tao dulu. kire pacik ni special la jugak. hohoho! *no controversy afta dis*
pacik, if u read this post, this is fer yu.. :)
i nak say thanks sangat2 fer being the coolest+cutest+greatest 'guy'friend i ever had.. thanks fer d time u had spent with me all this while.. i sayang gile kat u! n i harap sangat, friendship ni berkekalan sampai bile2.. even mane tao, u ade girlfriend laen ke lpas ni kann.. :p i nak u tao, i sntiase doakan yang terbaek ntok u.. sorry last nyte i xnyanyi birthday song kat u.. i asyik nk tergelak je kott.. cukup2 la dat day jek i nyanyi ntok u.. ;) *ps: u, afta bella luna, i nak denga banyak lg songs ntok i ek.. keep singing! ;) * hm.. sorri sesangat pasal smalam.. i xbniat pon nk tipu u sayangg.. i nk manje2 ngn birthday boy je! :p nnt time sem break, kite klua lagi k?.. afta dis, i'll bring my mom skali la.. kn diye yang bkenan kat u.. i tak! hehehe.. promise me, u akn mkn banyak2 lpas ni.. bia u tu gemok sket.. i tao, u akn ckap u mmg dah makan banyak2.. tp xgemok2.. tinggi je kann.. xpe, lpas ni before makan u kne bace doa bia mknn tu stay kat perot n bukan bahagian lain ok.. :p
ok, enuff2.. tu jek ntok pacik sai tu.. ;) the rest maybe xkenal pacik ni.. xpela, i've done something td.. sile lihat hasilnye yekk.. :) *agak kelam kabut wit the 'paste'ing work.. 1st try kot! ala, if xcantek pon xpela.. blog sai kann.. bukan blog korang.. watpe nk sebok kann.. :p *

my dearest pacik fifie... ;)

go diego! :p

'pacik' di atas merujuk kepada Syed Luthfi bin Syed Noh, pelajar tahun satu jurusan kewangan di Universiti Teknologi Malaysia, Arau.. hehehe!

u, kem salam kat the store~ :p

4 comments:

nazya said...

i like ! hee. happy birthday luthfi ! ;)

Anonymous said...

ouhh..korg~sumting yee??
hehe
td bru wish dye
dye call aq
tyme uh nga clbr8 ngn mmber dye
nk twu ktne?
KFC KANGAR
ahahahahha
jge dye leklok
cih~ (:
-azhari-

fatin zaliqha said...

hoho. nape fatin cm terpinggir jek!
sedihhh japp. ;((
sai! fatin xpasan la die which one.
btw, gluck wit pacik fifie!
pacik! jage macik ni baik2 okayyy. :)
(fatin bg restu nie..)

luthfi_scorpioboy said...

thanx macik! alamakkk.. terharu gilerr babat ni..cm nak pengsan je.. sayang u gak! thanx my dearest fren... may our fren-ship will last 4ever..amin,...tc ya!