Sunday, January 31, 2010

:'(

my dearest mr.dutchlady strawberry.. this post is specially dedicated for u!
i tak tau mcm mane nk cakap bnde ni kat u cz if nk anta thru sms, brjela2 sangat rasenye. nk kol, hmm. u tau kan i xsmpai hti nk marah2 kat u. xpe, bg i tulis. kompem sume dalam hati ni dapat dluahkan.

sumpah, i bengang gile ngn u skrg. apesal dulu u x cmni? sekarang u bukan main lagi ngn life u? u tau x i boring gile ngn life i skrg. kat sini dah la xde pape. atleast dulu, i ade u klo nk crite ape2. skrg, u pon kjap pegi sini. kjap gi sane. n i'm alone. trase sangat2 perubahan tu. n i langsong sket pon tak suke ngn perubahan tu! i tau u ade life baru. i je yg xreti2 nk have fun kat cni. my university life here suck ok! suck! i pretend je i hepi everytime i btao u ktorg klua pegi cni la, sane la. padahal, i lg jeles ngn u. kekadang i rase cm even kuching ni lagi maju compared to arau, tp klo ade life mcm u tu, 10 kali lagi bgos dok arau dr dok kuching. since u behave cmni, dah brape kli kott i terpkir nk balik umah. tanye la nazya, bape kli i homesick. kol my mom n nanges mcm org gile. yes, i gile. cz i xde life kat cni. i nk balik umah. atleast kat umah i bleh dok bawah ketiak my mom. dok kat cni i xde sape. xde sape yg nk layan i lagi. menyampah. i miss the old diego. really miss him. mybe skrg teddy bear tu dah ade kat org len, so org tu kott yg lg appreciate that teddy. bukan diego i lagi. my diego doesn't need me nymore.

1 comment:

Keep holding on (^_^) said...

em dh laa sai.. jgn sdey lg.. :'(.. akk pn sdey gak nie.. huhuhu kte kne sme2 kuat. CHAIYOK>>