Sunday, January 24, 2010

.Sukan Allamanda.

sementara dapat on9 nih, saye dengan berbesa hati nk cerita, yg ktorg menang maen tarik tali tadi. hehehe. kitorang=me, nazya, diah, fai, bberape girls lg yg kami pon bru knal td.. hohoho!

kalo ikot list name, ktorg group yg ke-7 kott. last2, bile dah smpai, ktorg kne bertarung dulu! adoiii.. :p semangat punye pasal, ktorg pon xkesah la. dah la masing2 dress up ala-ala atlet nih. nazya ngn baju KMP siap tuck in. diah ngn sport shoenye. sai nk bawak air, manela tao penat nnt kan. tp fai xkasi. hahaha! ksiann. smalam diah semangat gile smpai nk bawak tepong la. konon2 nk tiru cm orang agkat berat tu. haih. :D

main purpose semangat2 nk juin sukan allamanda ni yelah kerana kami sume nk cop kolej. makin lame makin risau kot. manela tau next sem xdapat rumah ke. adoii, saket! fai dah dapat jadik ketua blok. sai plak dah juin exco publisiti. klo ikotkan, ganjaran juin bende2 ni yelah, kompem dapat rumah next sem. tu pon, if buat keje leklok la. so, diah n nazya cm kne compete lebih sket. denga cite, next sem diorang nk buat kolej matrikulasi sarawak la kot if xsilap. jadi, kampus timur tu nnt jdik kampus diorg. maknenye, sesape yg dok kat seroja tu, akan berangkat ke kampus barat. intake baru lagi. hohoho! agak tension jugak la bile terpakse compete dengan mereka2 ni nnt. hmm. so, konklusinye.. kami kne 'smakin alert' ngn aktiviti2 kolej lpas ni sbb nk cop!. aiyaa..

berbalik kpd kisah ktorg men tarik tali tu, *ecehh! :p * nk dijadikan crite, ktorg menang tadi. so, kami akn ke pringkat akhir, esok. hehehehe. doakan kami berjaye kay! :p

tuddles! :)

1 comment:

fatin zaliqha said...

wow ! nazya tarik tali?
mak aiii. fatin tgk dye pgg penyapu pon da kesian.
hebat lahh korang.
sumpah jeles !