Wednesday, January 13, 2010

ni la yg ktorg blaja td.. :)

video video



td ktorg ade klas KMF1043 ngn Pn.Ross.. human development psychology.. best blaja subjek ni cz ktorg blaja mcm mane manusia tu develop, from 1 stage to another stage. sangat menarik. dr process ovum meeting the sperm, until adulthood stage.. :) so far, ktorg dah kat chapter 6.. psychosocial development for children less than 3 years. bukan stakat tu jek, ktorg ade blaja physical & cognitive development bdak2 kcik ni jugak. so, instead of lecture notes, dalam lecture ktorg sempat tgk youtube sesame.. n some videos sai dah upload kan kat atas ni ha. comel kann tgk baby2 ni. :) Pn.Ross plak mmg tgah pregnant skrg. bahagia jek tgk die ngaja ktorg. hee. :) senang cite, msok klas ni mcm masok klas persediaan menjadi ibu pulak. ahahaha! ;)





comel gile kann?.. teringat kat nabiha..anak sedare saye.. :(


dis one.

yg ni pon die jugak.

haih. rindu along x? :(

No comments: